top of page
DSC01065liten.jpg

10år

I BRANCHEN

Jag har den kunskap du behöver.

Rulla neråt

943-527_434_3304_edited.jpg

OM MIG

Vem är jag? Skulle jag beskrivas så är jag nog den klassiska kreativa själen, med lite extra allt. Jag är väldigt mån om min omgivning och att göra rätt är något som står mig väldigt nära. Jag var den snälla flickan i skolan som räckte upp handen och inväntade min tur. Jag har gått lite av livets hårda skola, som lärt mig att vara ödmjuk och tacksam som person. 
Mina passioner är kärleken till hästar och kreativitet genom linsen. Mina mål i livet är att leva jämsmed mina passioner och familj. Idag lever jag ihop med sambo och dotter i nybyggt hus i Bönan, Gävle. Jag arbetar heltid som fotograf och lever drömmen.


Välkommen att jobba med mig! 

Linnea Ranje är en fotograf med basen i mellansverige. Hon har bred kunskap inom yrket både utomlands och i Sverige. Hon har arbetat med profiler som Bingo Rimer, varit huvudfotograf på modellagentur och har även erfarenhet av större filmproduktioner. På senare år har bröllop, företag, reklam och produkter varit fokus där kunden alltid är i centrum och varje bild strävar efter ärlighet, värme och djup. 

DSC01025liten.jpg

Linnea har tidigare bott och arbetat i Stockholm där hon bland annat arbetat med Fotograf Bingo Rimer, Lejon Media, Sportamore.se, och modellagenturer. 

Stillbild & rörlig bild. Arbetat både i Sverige och utomlands. 

Flyttade hem till Gävle igen och började bygga relationer i Gävle med omnejd. Fotar produkter, kommersiellt, porträtt, bröllop och fastigheter. Arbetar över hela Sverige. 

bottom of page